El PSPV lamenta que el Govern de Carmina Ballester paralitze dos pàrquings intel·ligents projectats dins del pla Onda Smart City

> El portaveu socialista, Ximo Huguet, lamenta que el PP estiga “més pendent de fer-nos oposició que de centrar-se en governar”

Onda. 04/09/2019. Sense notícies dels dos pàrquings intel·ligents projectats dins del programa Onda Smart City. El portaveu del Grup Municipal Socialista d’Onda, Ximo Huguet, lamenta que el Govern de Carmina Ballester (PP) tinga paralitzada la instal·lació de tecnologia intel·ligent en l’aparcament Paradís i en el pavelló Víctor Cabedo gràcies al pla Smart City “malgrat els avantatges que oferirà als usuaris i usuàries i a la reducció de CO2 gràcies a l’eliminació de trajectes innecessaris”.

Huguet atribueix aquesta paralització “a l’obsessió del PP per fer-nos oposició en lloc de centrar-se en governar per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”. En aquest sentit, el portaveu socialista recorda l’actuació ja hauria d’estar en execució i insta al PP a posar-la en marxa com més prompte millor.

“El Govern de Carmina Ballester hauria de superar les seues manies partidistes i posar-se a treballar ja pel bé de la localitat”, reivindica Huguet. Aquest sistema permetrà conéixer en temps real les places lliures per a estacionament que existeixen en aquestes dues zones i així evitar molèsties en la cerca d’aparcament i reduir les emissions de CO2 a l’atmosfera per trajectes innecessaris. Huguet defensa que és un projecte “necessari si l’objectiu és millorar la mobilitat urbana, avançar en tecnologies que faciliten la vida quotidiana i que, a més, supose una millora ambiental per a la localitat. El PP haurà d’explicar quins motius té per a paralitzar aquest projecte, però està clar que no és l’interés general”.

Aquesta actuació s’emmarca dins del programa Smart City, impulsat per l’anterior Govern municipal liderat pel PSPV amb l’objectiu de convertir a Onda en la primera ciutat intel·ligent de més de 20.000 habitants de la província de Castelló.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.