Huguet lamenta que el PP ‘venga’ com un èxit el retard fins a 2020 de les obres del pla Edificant previstes per a enguany

> El portaveu socialista, Ximo Huguet, ratifica el suport a les reformes en els centres educatius però critica el reajustament en les anualitats

Onda. 08/08/2019. El Grup Municipal Socialista d’Onda dóna suport sense fissures al pla Edificant, però lamenta que el Govern del PP haja aprovat en solitari, amb la seua majoria i sense consens un reajustament d’anualitats que es tradueix en un any de retard en les obres de reforma de tres col·legis: Baltasar Rull, Pío XII i Mestre Caballero. El portaveu socialista, Ximo Huguet, lamenta que el PP ‘venga’ com un èxit que les reformes s’executaran en 2020 i no enguany com estava previst.

Huguet reitera el suport socialista al pla Edificant. Va ser l’anterior govern, liderat pels socialistes, el que va aconseguir tancar més de 8 milions d’euros en inversions per a centres educatius d’Onda: les tres reformes dels col·legis Baltasar Rull, Pío XII i Mestre Caballero, la reforma integral de l’escola infantil Sambori i les obres, per un valor de 5,6 milions, que permetran dotar d’un segon institut a la localitat amb la transformació de l’IES Secció Serra d’Espadà en centre independent.

“Difícilment ens oposarem a projectes que impulsem, amb la col·laboració de la comunitat educativa, durant el mandat socialista. El que no podem acceptar és que posposen les obres un any”, insisteix el regidor socialista.

Finalment, el portaveu del Grup Municipal Socialista mostra la seua sorpresa que l’actual Govern del PP acuse el PSPV de “mala gestió” durant el passat manat. “No ens deixa de sorprendre que al PP li semble mal que la nostra gestió es vaja a traduir en una inversió de més de 8 milions d’euros sol en l’àmbit educatiu, inclòs el fet que permetrà a Onda comptar amb un segon institut”, afirma Huguet, qui es pregunta si “també els semblarà mala gestió haver deixat un romanent en bancs de 4,1 milions d’euros, el doble del que ells van deixar en 2015, i que el deute també s’haja reduït més del doble –de més de cinc milions a 1,8 milions- en aquests quatre anys de gestió socialista”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.