El PSPV d’Onda demana celeritat a l’equip de govern per posar en marxa el programa d’inserció social i laboral per a majors de 45 anys

> El portaveu socialista, Ximo Huguet, recorda que la gestió de l’anterior govern socialista ha permés renovar la subvenció de 133.000 euros 

El portaveu del Grup Municipal Socialista d’Onda i diputat provincial, Ximo Huguet, ha demanat al PP “celeritat per a posar en marxa els itineraris d’inserció social i laboral per a persones majors de 45 anys que es van impulsar durant l’anterior mandat”. Huguet ha explicat que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha tornat a subvencionar aquest programa, denominat T’acompanyem, que es va estrenar amb el Govern socialista que presidia Huguet.

El portaveu socialista confia que els populars “no posposen ni un sol dia l’inici d’un programa que guia en la cerca activa d’ocupació i aporta noves oportunitats laborals a gent que ho necessita”. En aquest sentit, Ximo Huguet explica que la “gestió realitzada per l’anterior Govern municipal ha permés a Onda renovar una subvenció de 133.000 euros, però ara toca gestionar-la i impulsar-la com més prompte millor”.

L’anterior mandat va consolidar les polítiques socials i, amb especial atenció, les que contribueixen a incrementar les oportunitats laborals. Segons recorda el regidor Ximo Huguet, “en els últims quatre anys s’han impulsat programes com el T’acompanyem pensat per a persones amb dificultats d’inserció laboral, però també serveis com l’Agència d’Ocupació; l’assistència gratuïta a aturats o els incentius fiscals a empreses que contractaren a persones en atur”.

Huguet insisteix en la importància de “no perdre ni un segon” per a gestionar aquesta subvenció i que es materialitze com més prompte millor per a oferir oportunitats laborals als veïns i les veïnes d’Onda que més ho necessiten. “Ja saben que s’ha concedit la subvenció després que s’haja publicat en el Diari Oficial de la Generalitat, que tindran personal especialitzat per a impulsar aquests itineraris i tenen l’experiència de l’edició anterior, per la qual cosa ara ha d’haver-hi el suficient impuls polític perquè siga una realitat”, insisteix el portaveu del Grup Municipal Socialista.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.