L’Ajuntament d’Onda millora el servei de l’Escoleta d’Estiu

  • Les famílies podran beneficiar-se de noves bonificacions, s’amplia la durada de l’escola i la inscripció pot fer-se telemàticament

L’Ajuntament d’Onda ha inclòs noves millores en l’Escoleta d’Estiu que compta amb les modalitats d’Un estiu d’art, ‘Un estiu de ceràmica’ i ‘Un estiu esportiu’. Entre l’increment de serveis l’actual equip de govern ha inclòs noves bonificacions, l’ampliació de la durada de les escoles, el servei d’acolliment i la inscripció telemàtica. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, afirma que “des de l’àrea d’Educació, que dirigeix la tinent d’alcalde Encarna Ribes, han treballat per a millorar aquest servei contínuament durant els últims 4 anys, tant perquè els nens tinguin una bona oferta d’activitats educatives, esportives i lúdiques, com per a facilitar la conciliació familiar i laboral de la ciutadania”.

Una de les principals novetats d’aquest any és que la modalitat ‘Un estiu d’art’ s’amplia fins al 23 d’agost i a més inclou el servei de menjador durant els dos mesos d’estiu. D’altra banda, el servei d’acolliment està incorporat en el preu en les tres modalitats de la escoleta. Però sobretot destaca les noves bonificacions en els preus de la escoleta. Les famílies tindran descomptes pel seu segon fill. Els menors en situació d’acolliment i les famílies monoparentals també poden accedir a noves bonificacions. D’altra banda, per primera vegada tant la inscripció com la matrícula pot fer-se telemàticament les 24 hores del dia, sense necessitat desplaçar-se fins al consistori.

‘Un estiu d’art’ compta amb 264 places per a Infantil i Primària i aquest any tindrà lloc en el CEIP Miralcamp. El Museu del Taulell ‘Manolo Safont’ albergarà la modalitat ‘Un estiu de ceràmica’ amb 45 places per a alumnes de Primària. Mentre que ‘Un estiu d’esport’ disposa de 249 places per a Infantil i Primària. El període de matrícula serà del 13 al 19 de juny, de 9h a 14h si es fa presencialment. El preu serà de 3,6 euros per nen/a i dia, en el cas dels segons fills serà de 2,88 euros i 2,70 euros per a les famílies nombroses, monoparentals, d’acolliment o famílies educadores.

Ximo Huguet, indica que “l’actual equip de govern ha treballat durant tota la legislatura per a millorar la qualitat de vida dels onders, per aquest motiu ha impulsat també les escoletas de nadal i pasqua, per a oferir alternatives a les famílies en els períodes en els quals les nenes i nens tenen vacances i millorar la conciliació laboral. A més, posem a la disposició de la ciutadania el poder fer la matricula telemàticament perquè puguin fer-la còmodament des de casa o en el seu lloc de treball i en qualsevol moment” i afegeix que “l’àrea d’Educació ha treballat per poder oferir majors bonificacions perquè tota la població pugui accedir a aquests serveis, tractant de construir una ciutat entre tots sense deixar a ningú pel camí”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.