Ximo Huguet: ‘Onda no pot tornar enrere, ha de continuar caminant cap al futur’

El PSOE d’Onda ha celebrat el Dia Internacional del Treballador en el ermitori del Salvador, on el candidat socialista, Ximo Huguet, ha posat en relleu els avanços aconseguits durant aquesta legislatura i ha marcat les línies mestres per a revalidar l’alcaldia en els pròxims comicis municipals. 

La jornada ha reunit els membres de la candidatura socialista encapçalada per Ximo Huguet, que han estat acompanyats per més de 120 militants i companys de partit per compartir el tradicional dinar de la festivitat de l’1 de maig.

Huguet ha valorat positivament la voluntat de la ciutadania en les eleccions nacionals i autonòmiques, i ha fet una crida a la mobilització dels comicis del 26 de maig. ‘Onda no pot tornar enrere, ha de continuar caminant cap al futur. Hem de materialitzar tots els projectes reals que hem iniciat i totes aquestes propostes que els onders demanden i que hem recopilat en el nostre programa de govern’, ha explicat l’alcaldable, qui ha afegit que ‘continuarem apostant per les polítiques d’ocupació i treballant per a reduir l’atur, que en aquesta legislatura ha baixat del 30 al 14%. Les administracions confien en el projecte col.lectiu de futur d’Onda i continuarem demandant l’arribada d’inversions’.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.