Ximo Huguet impulsarà accions per convertir a Onda en un Municipi Industrial Estratègic

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE, ha anunciat que convertirà a Onda en un Municipi Industrial Estratègic capaç d’avançar-se als reptes del futur i de continuar empenyent el creixement empresarial amb l’impuls de mesures concretes per a la millora de l’enllumenat públic i de l’accessibilitat, la instal·lació de sistema de seguretat CCTV i la creació de zones verdes.

‘El nostre compromís amb el sector ceràmic és ferm i decidit, perquè és un motor econòmic de primer ordre i un generador potent de llocs de treball. Per això, en els pròxims 4 anys posarem en marxa les mesures contemplades en el Pla Estratègic Industrial que estem elaborant junt a les empreses locals. Es tracta de sumar valor a les àrees industrials amb millors serveis i infraestructures, de continuar creant sinergies entre administració i sector privat per a oferir oportunitats laborals als onders i d’adaptar-nos a la Llei Valenciana de Polígons i Àrees Industrials per a ser més competitius’, ha avançat Huguet.

‘En aquestos 4 anys les millores han estat constants en les àrees industrials amb la instal·lació de fibra òptica i amb una sèrie de facilitats per a atreure l’assentament de noves inversions, per la qual cosa tenim molt clar que continuarem treballant de la mà de les empreses en favor del creixement de la nostra economia’, ha explicat Huguet, qui ha recordat que ‘les accions posades en marxa han estat útils i beneficioses, ja que la taxa de desocupació ha baixat del 30 al 14% en aquesta legislatura, i les llicències d’obra major han superat els 11 milions d’euros en només tres anys’.

De fet, en aquesta legislatura l’equip de govern liderat per Ximo Huguet ha fet realitat la millora de l’accés a l’Apeadero i ha impulsat la modificació d’usos i volumetries en els 12 polígons industrials per a atraure noves empreses i facilitar l’expansió de les existents. Així mateix, els socialistes també han aplicat avantatges fiscals per la creació d’ocupació amb bonificacions de fins al 50% o per produir energia procedent de sistemes sostenibles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.