Ximo Huguet facilitarà la realització de proves d’esforç als esportistes d’Onda


Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia d’Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que facilitarà als esportistes onders la realització de proves d’esforç mitjançant un conveni amb els clubs locals amb la finalitat de continuar avançant cap a la pràctica esportiva saludable.


‘Hem plasmat aquesta iniciativa en el programa de govern per la seva importància per a la salut dels esportistes onders, que amb aquestos tests podran conèixer amb precisió la resposta del seu organisme a l’esforç esportiu, planificar millor els seus entrenaments i prevenir qualsevol tipus d’anomalia cardíaca. Estem molt compromesos amb fer d’Onda una ciutat més saludable i continuarem sumant en l’àmbit esportiu’, ha explicat Huguet. 


Així mateix, entre les propostes referides a l’àmbit esportiu del programa de govern socialista també s’inclou un Pla Director de millora contínua per a garantir l’estat òptim de les infraestructures esportives, així com el desenvolupament del programa ‘Joc Net’ per a prevenir la violència en l’esport. 


‘En aquestos 4 anys hem fet un gran esforç per a adequar els recintes esportius municipals, i en breu el nou pavelló esportiu serà una realitat. Atenent les peticions d’usuaris i clubs hem aconseguit posar a l’abast de la ciutadania instal·lacions esportives dignes i millors serveis, per la qual cosa ara és moment de continuar avançant junts’, ha afirmat el candidat socialista. 


La renovació de la gespa dels 3 camps de futbol, la instal·lació de seients i canastres en el Poliesportiu Municipal, la construcció del workout en la plaça 8 de març, la renovació dels vestuaris de les piscines descobertes o la dotació de dutxes i wc en el skatepark són algunes de les millores impulsades en aquesta legislatura per l’equip de govern socialista liderat per Ximo Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.