Ximo Huguet continuarà millorant les instal.lacions esportives atenent les necessitats d’usuaris i clubs

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha recollit les necessitats dels clubs i entitats esportives de la localitat en una trobada celebrada a la Casa de la Cultura, on ha anunciat que continuarà invertint en la millora i l’ampliació de les instal·lacions municipals dedicades a la pràctica esportiva.

‘Continuarem treballant en coordinació amb les entitats esportives locals per a disposar de recintes esportius que s’adapten a les seves necessitats i que reuneixquen les condicions més idònies per als seus usuaris. Per això, posarem en marxa un Pla Director de millora de les instal·lacions esportives, amb el qual ens comprometem a continuar potenciant i actualitzant aquestos espais’, ha explicat Huguet.

En matèria esportiva el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys incorpora propostes com facilitar la realització de proves d’esforç a través de convenis amb els clubs, el desenvolupament del programa ‘Joc Net’ per a la prevenció de la violència en l’esport i la potenciació dels esdeveniments esportius pel seu impacte econòmic i turístic. A més, la construcció del nou pavelló serà una realitat en els pròxims mesos.

‘Onda és avui una ciutat més saludable que atrau multitud d’esdeveniments esportius, de fet el mes d’agost serem de nou epicentre esportiu al més alt nivell amb la Volta Ciclista a Espanya. En aquestos 4 anys hem retornat la decència a les infraestructures esportives amb accions com la renovació de la gespa dels 3 camps de futbol i el canvi integral dels vestuaris de les piscines descobertes. Volem un futur on l’esport continue creixent i on els onders disposen d’instal·lacions de qualitat’, ha apuntat l’alcaldable.

La millora de l’accessibilitat del Pavelló Víctor Cabedo, la instal·lació de seients i canastes en el Poliesportiu Municipal, la construcció del workout en la Plaça 8 de març i la instal·lació de dutxes i wc en el skatepark són unes altres de les millores que l’equip de govern liderat per Ximo Huguet ha materialitzat en aquesta legislatura.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.