Ximo Huguet continuarà invertint en la millora i ampliació dels parcs infantils

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha anunciat que continuarà invertint en la millora i ampliació dels parcs infantils per a atendre les necessitats de les famílies onderes i posar al seu abast espais d’oci atractius, accessibles i segurs per als xiquets i xiquetes.

De fet, el programa de govern socialista contempla la remodelació integral de la Plaça Espanya i del parc de la Panderola, on s’incidirà en la creació d’espais de joc infantil. A més, el centre de la ciutat sumarà també un nou parc en el Raval de Sant Josep, actuació que respon a la petició de la ciutadania en els Pressupostos Participatius. Així mateix, Ximo Huguet, s’ha apropat aquestes últimes setmanes als diferents parcs per a conèixer les necessitats dels seus usuaris i continuar millorant les àrees infantils existents.

‘Volem espais infantils segurs i moderns que s’adapten a les necessitats dels seus usuaris, per la qual cosa continuarem escoltant a les famílies i millorant l’experiència dels seus menuts als parcs dels diferents barris. Continuarem el treball iniciat en aquesta legislatura, en la qual hem invertit més de 300.000 euros en la millora i creació de noves àrees de joc’, ha explicat el candidat socialista.

‘En aquestos 4 anys hem renovat nombrosos parcs com el de General Arrando, el del Pavelló Víctor Cabedo o el d’Artesa. A més, hem creat un nou parc accessible en la Plaça Madrid i hem sumat zones d’ombra i jocs adaptats en la Plaça 8 de març. No obstant això, continuarem pendents de les inquietuts de les famílies i actuant en aquelles àrees que precisen una renovació’, ha apuntat Huguet.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.