Onda celebra la ‘Fireta Solidària’ amb gran afluència de públic

Onda ha celebrat una nova edició de la ‘Fireta Solidària’ organitzada per l’Ajuntament d’Onda, a través de l’àrea de Política Social que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella. La trobada solidària ha reunit un total de 16 ONGs que treballen al municipi. Els onders han pogut conèixer els seus projectes solidaris i gaudir de diferents activitats. Aguilella ha afirmat que “l’esdeveniment ha tingut una gran afluència de públic i ha permès aconseguir l’objectiu de la fira, posar en contacte a les associacions amb la població i d’aquesta manera tindre una ciutat cada vegada més justa i solidària”.

La jornada ha començat amb l’obertura dels diferents estands d’informació de les organitzacions participants, on han ensenyat els seus projectes i iniciatives als assistents al llarg del dia. La fira també ha comptat amb un altre tipus d’activitats per a tots els públics com els espectacles infantils ‘Una classe amb don Abili’ i ‘Nozaroc, el cazador de dragones’ o un castell inflable de la companyia ‘Saltimbanquis Animació’. La ciutadania també ha gaudit d’un taller de dansa africana i música en directe i una exhibició de ball, a càrrec de l’Associació Amics del Ball, l’Associació Riu Sec, i el Grup de Ball CIM Montí. El punt final el va posar l’obra de teatre Nelo Bacora a benefici de Delwende.

En aquesta edició han participat diverses ONGs que treballen en el municipi com a Manos Unidas, Karit, la ONGD Quisqueya, Delwende, la Asociación Castellón Contra el Cáncer, Cruz Roja, la Asociación Española Contra el Cáncer, Asamanu África, Riu Sec, Asociación Esclerosis Múltiple de Castellón, AFA Castellón, la ONG Santa Bárbara, CO El Molí, El MAT i Cáritas. La responsable de Política Social ha explicat que “des del consistori que lidera l’alcalde Ximo Huguet agraïm la implicació d’aquestes entitats en activitats com aquesta i el treball que fan durant tot l’any”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.