Ximo Huguet continuarà millorant Artesa amb la reurbanització dels carrers i la instal.lació d’un gimnàs per a majors


Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha anunciat algunes de les millores contemplades en Artesa per als pròxims 4 anys, fruit del contacte permanent i de la reunió mantinguda recentment amb els veïns i veïnes.


‘Hem estat en contacte directe amb els seus veïns i veïnes, coneixem les seves necessitats i volem que Artesa continue avançant en qualitat de vida. Per això, la reurbanització dels carrers, la instal·lació d’un gimnàs per a majors o l’increment de la vigilància policial són algunes de les mesures reals integrades en el programa de govern socialista’, ha explicat Huguet.

Així mateix, l’alcaldable també s’ha compromès a introduir millores en el Local Social i a ampliar el mobiliari urbà, entre altres mesures.

‘En aquestos 4 anys hem posat el focus a atendre les demandes dels onders, i per descomptat, també d’aquells que viuen en Artesa. De fet, estem duent a terme la millora de l’accessibilitat de la Plaça de l’Església i en breu es remodelarà el parc d’Artesa amb la renovació dels jocs infantils i el pavimentat de la zona’, ha afegit el candidat.

Aquestes actuacions formen part del Pla de Millora de Barris, amb el qual l’equip socialista liderat per Ximo Huguet també ha creat un nou parc en l’Av. de la Plana i ha actuat en les instal·lacions del frontó d’Artesa durant la present legislatura.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.