Ximo Huguet atendrà les peticions del barri El Castillo amb al reurbanització dels carrers i la millora del parc infantil

El candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, Ximo Huguet, continuarà atenent les peticions dels veïns i veïnes del barri El Castillo amb un conjunt d’actuacions, entre les quals destaquen la reurbanització dels carrers Almería i Murcia i la millora del parc infantil del carrer Granada. ‘Durant aquestos 4 anys hem escoltat les demandes dels barris i hem atès reivindicacions històriques, una manera de governar que continuarà prioritzant aquelles qüestions que realment milloren el dia a dia dels onders’, ha manifestat Huguet. 

L’alcaldable ha visitat aquesta mateixa setmana el barri El Castillo, on ha mantingut una reunió informal amb els veïns i veïnes en la qual aquestos han pogut traslladar-li directament les seves inquietuds. A més, Huguet ha aprofitat l’ocasió per a recórrer el barri i comprovar in situ les peticions veïnals plantejades.

‘En la present legislatura el Pla de Millora de Barris ens ha permès fer realitat moltes de les propostes de la ciutadania. De fet, en el barri El Castillo hem renovat el carrer Almería i el carrer Albacete actualitzant el sistema de pluvials per a posar fi a les humitats’, ha afegit el candidat socialista.

Aquestes actuacions se sumen a la millora de l’entorn urbà que experimentarà aquesta zona de la ciutat amb la rehabilitació de la Campaneta, la primera fase de la qual ja ha començat. ‘Al llarg de la present legislatura hem mantingut diferents reunions amb els veïns del Castell, en les quals hem escoltat les seves necessitats i els hem explicat les actuacions previstes en la Campaneta, perquè entenem que per proximitat han de ser partíceps d’aquest projecte’, ha destacat Huguet.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.