Ximo Huguet anuncia la posada en marxa d’un servei de respir familiar a domicili

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha anunciat la posada en marxa d’un servei de respir familiar a domicili per a contribuir a la conciliació de les persones que assumeixen la cura dels majors dependents, una de les mesures incloses en el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys.

‘Són moltes les famílies amb persones dependents al seu càrrec, per la qual cosa aquest servei de respir familiar en els domicilis proporcionarà una ajuda molt valuosa en moments puntuals, perquè un professional es desplaçarà a la llar possibilitant la conciliació. Si volem el millor futur per als nostres majors també hem d’oferir serveis capaços de donar suport a les famílies cuidadores’, ha explicat Huguet.

Aquest servei, que cobrirà les cures personals i d’acompanyament que necessite la persona en absència dels familiars a través de professionals amb formació específica, se suma a la Unitat de Respir Familiar que actualment es presta en el Centre de Dia de la localitat.

‘Amb aquest servei a domicili fem un pas més i atenem una de les peticions que ens han fet arribar diversos col·lectius de jubilats. Per descomptat, continuarem treballant junt a la Generalitat Valenciana perquè la residència de majors siga una realitat i impulsarem mesures per a l’envelliment actiu’, ha afegit l’alcaldable socialista.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.