Ximo Huguet anuncia la posada en marxa d’un ‘Pla d’Habitatge Jove’ en el centre històric


Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha mantingut una reunió amb joves de la localitat per a recopilar les seves inquietuds i fer d’Onda una ciutat amb més oportunitats per a aquest col·lectiu. En aquest sentit, l’alcaldable ha anunciat la posada en marxa d’un ‘Pla d’Habitatge Jove’ en el centre històric adaptat a les seves necessitats, una de les mesures incloses en el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys.

‘Sabem que els joves d’Onda troben algunes dificultats per a emancipar-se i accedir a l’habitatge, per la qual cosa amb aquest projecte apostarem per fer més accessible l’adquisició del seu primer habitatge o el lloguer amb un doble objectiu. D’una banda, facilitar-los al màxim el seu procés d’autonomia personal i, per un altre, impulsar la reactivació d’habitatges buits en el centre històric de la localitat, un lloc en el qual a més la població que resideix és major’, ha explicat el candidat socialista.

Així mateix, Ximo Huguet també s’ha compromès a implementar ajudes al pagament de la matrícula universitària per a estudiants en situació vulnerable indicant que ‘no volem que ningú deixe els seus estudis per problemes econòmics’, i a ampliar les sales d’estudi per a donar cabuda a la demanda actual en períodes d’exàmens.

‘Volem ajudar els joves a obrir-se camí cap al futur i volem que troben a Onda espais d’oci i formació acord al seu projecte de vida. Es tracta d’escoltar i de donar resposta a les seves necessitats, tal com hem fet aquestos 4 anys adaptant l’oferta del Casal Jove i facilitant el transport gratuït a la Universitat Jaume I i el lliure accés als serveis de l’Aula  Universitária UJI-Vila d’Onda’, ha afegit Huguet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.