Ximo Huguet anuncia bonificacions municipals per a les famílies monoparentals

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha anunciat bonificacions en diferents serveis municipals per a les famílies monoparentals amb la finalitat de facilitar el seu dia a dia i contribuir a la conciliació.

‘Sabem que en alguns aspectes aquest tipus de famílies poden ser més vulnerables, per la qual cosa continuarem posant en marxa mesures encaminades a garantir la igualtat d’oportunitats “Estem estudiant fórmules de conciliació i distintes bonificacions municipals per a aplicar-les a impostos i taxes municipals, així com a l’IBI en el moment que la llei ens el permita” ha explicat Huguet.

De fet, el candidat socialista ha mantingut una reunió amb famílies onderes per a recollir les seves demandes, de manera que s’ha compromès també a incorporar material bibliogràfic a la Biblioteca Municipal que cobreixca les seves inquietuds.

‘Ja hem adaptat l’ordenança fiscal de les escoles infantils, que inclou bonificacions per a les mares o pares al capdavant d’aquestes famílies. Volem el millor futur per a tots i totes, per la qual cosa en els pròxims 4 anys continuarem fent passos per a adaptar-nos a la realitat social actual i per a atendre les necessitats reals d’aquest model familiar per les dificultats afegides que implica tirar endavant la llar en solitari’, ha afegit l’alcaldable.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.