Ximo Huguet anuncia ajudes fiscals per l’obertura de comerços en el centre

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia pel PSPV-PSOE d’Onda, ha anunciat ajudes fiscals per l’obertura de negocis en el centre històric i en la zona cèntrica de la localitat amb la finalitat de continuar dinamitzant l’activitat econòmica del sector.


Aquesta és una de les mesures integrades en el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys que l’alcaldable ha anunciat després de reunir-se amb representants d’Onda Centre Comercial, una trobada que ha servit per a recollir les peticions del sector.

‘Amb aquesta proposta incentivarem l’obertura de comerços perquè Onda continue tenint un centre viu i amb un ampli ventall de serveis, la qual cosa implicarà la creació de nous llocs de treball. El sector comercial és clau per a dinamitzar l’economia local i per a la generació d’ocupació, per la qual cosa el nostre suport continuarà sent constant, i més perquè aquest tipus de mesures ens han permès reduir els nivells de desocupació del 30 al 14% actual en els últims 4 anys’, ha assenyalat el candidat socialista.

El full de ruta dels socialistes també contempla el desenvolupament del Pla d’Acció Comercial elaborat durant la present legislatura i la transformació de l’Av. País Valencià en un bulevard comercial. Així mateix, Huguet també s’ha compromès a habilitar un espai per a la celebració d’esdeveniments de dinamització com un mercadet de botigues a l’estil So lovely Pop Up Store Market.

‘La cooperació amb el sector ha impulsat el xicotet comerç local donant-li visibilitat, sumant-li valor i posicionant Onda com a capital comercial de la comarca. La posada en marxa de campanyes, la renovació del conveni amb Onda Centre Comercial, la celebració d’esdeveniments com la Fira de Sant Miquel o el Mercat de Nadal són algunes de les accions que hem dut a terme per a potenciar el teixit econòmic i empresarial’, ha afegit Huguet.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.