Onda torna a destinar 30.000 euros a mantindre el menjador social

L’Ajuntament d’Onda, a través de l’alcalde, Ximo Huguet, ha renovat de nou el conveni amb la ‘Parroquia San Bartolomé’ que permetrà oferir el servei gratuït de menjador social dirigit a menors de 12 i 18 anys i a persones en situació d’exclusió social derivades dels Serveis Socials de l’Ajuntament. Per a això, el consistori destinarà 30.000 euros a aquesta entitat que s’encarrega de gestionar el servei. Huguet explica que “l’àrea de Política Social, que dirigeix la tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella, un any més, continua fomentant la inclusió social i treballa per millorar la qualitat de vida dels ciutadans onders. A més, amb aquesta iniciativa, des del consistori pretenem promoure la importància dels hàbits alimentaris com a part fonamental d’una adequada nutrició, amb una dieta correcta, que consciencie als menors i les seues famílies de la importància d’estar ben alimentats”.

Per aquest acord, la parròquia es compromet a destinar l’ajuda aprovada a la gestió del citat menjador situat en la seu de l’associació al carrer San Fernando, número 3, de la localitat, rebent a les persones derivades des de l’Equip Social Base de l’Ajuntament. Així mateix, existeix el compromís de col·laborar en els programes de voluntariat del consistori i participar en les campanyes d’aquest relacionades a fi del conveni.

Aquesta iniciativa se suma a altres actuacions prioritàries de l’equip de govern de prevenció, inserció i promoció social dirigides a impedir les situacions d’exclusió social en les seues diverses manifestacions. En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que “mantenim el nostre compromís de continuar millorant els Serveis Socials, anteposant la protecció dels menors i els ciutadans que es troben en una situació més desfavorable a altres qüestions, subvencionant la labor que realitza diàriament la ‘Parroquia San Bartolomé’ de garantir serveis de primera necessitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.