Onda presenta un complet programa de Pasqua per a tots els públics

L’Ajuntament d’Onda ha presentat aquest matí la completa i variada programació d’activitats que ha organitzat el consistori per a la festivitat de Pasqua. El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha destacat que “aquesta completa agenda, que comptarà amb altres esdeveniments organitzats per diferents col·lectius de la ciutat, farà d’Onda una ciutat per a viure i gaudir. A més de les activitats que venim desenvolupant al Salvador i als parcs de la Ceràmica i el 8 de març, enguany tornarem a comptar amb el Festival Ple de Titelles que ha organitzat l’àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, i que se celebrarà el 20 d’abril al castell buscant ser un complement a aquest atractiu recurs turístic que tenim l’orgull de tindre a Onda”.

Com és tradicional, l’ermita del Salvador estarà preparada per a rebre a multitud d’onders i visitants. Els dies 21, 22 i 28 d’abril, en horari de 17 a 20 hores, es duran a terme activitats infantils com a tallers de pintura de cares, unflables, hoquei, gimcanes i també rocòdrom, entre moltes altres. El diumenge 28, a més, existirà una zona de ball, tallers de manualitats, de maquillatge, esports de malla o jocs de taula i tradicionals. Així mateix, l’Ajuntament facilitarà l’accés aquests tres dies de tots els onders amb un servei d’autobús gratuït amb eixida a les 16.45 hores des de l’avinguda Montendre i tornada a les 20.15 hores.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats als parcs. Al Parc de la Ceràmica, serà el 23 d’abril, amb tallers de pintar cares i globoflèxia, unflables, una activitat de Wipe Out i muntaran una mini plaça de bous. Les mateixes activitats es realitzaran el 24 d’abril a la plaça 8 de març. A més de totes aquestes activitats, Onda presenta una intensa oferta d’actes participatius a través del Col·lectiu Sonara i la Pasqua Taurina, que segur sorprenen el públic amb bones actuacions i bous.

Finalment, el regidor d’Esports Francisco Chalmeta ha informat que el consistori que lidera l’alcalde Ximo Huguet ha tornat a comptar amb les empreses locals per a organitzar totes les activitats. Divertwin, Esportoci, Animatrix i Sargantana Aventura seran les encarregades de dinamitzar la ciutat. En aquest sentit, Chalmeta ha destacat que “aquest programa de festes suposa un compromís més de l’Ajuntament per la dinamització econòmica i una aposta ferma pel creixement local, ja que totes les empreses que participen en les activitats són d’Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.