Onda inicia les obres de remodelació dels vestuaris del Trinquet Municipal

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat les obres de remodelació integral i ampliació dels vestuaris del Trinquet Municipal de la localitat. En aquest sentit, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “és una instal·lació que des de la seua creació l’any 1989 no havia tingut cap modificació, per la qual cosa l’àrea d’Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, ha dut a terme un projecte de millora d’aquesta zona amb unes obres que ja han començat. En aquest moment, ja s’ha derruït tota la zona de vestuaris per a poder escometre les millores i, a més, dur a terme la construcció d’unes oficines en aquesta instal·lació esportiva, ja que fins al moment no existien”.

Els treballs consistiran en canviar la instal·lació de lampisteria i els sanejaments, comprovar l’estat de la instal·lació elèctrica. A més, es tornarà a xapar la zona i s’arreglarà per fora, així com es procedirà al canvi de les portes. D’altra banda, en la zona de dutxes s’instal·laran unes mampares. El cost d’aquests treballs està prop dels 40.000 euros i els durà a terme l’empresa local  Construcciones Maneu y Muñoz.

Huguet comenta que “millorarem notablement una instal·lació esportiva més i es farà gràcies a la comunicació que mantenim sempre amb els veïns d’Onda, ja que aquest projecte es va incloure en el pressupost municipal gràcies a les converses mantingudes amb els usuaris d’aquesta infraestructura, que prompte veuran millorades les condicions en les quals practiquen aquest tradicional esport a Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.