Els socialistes donaran continuïtat al pla de rehabilitació del Centre Històric d’Onda

Els socialistes continuaran invertint en la rehabilitació del Centre Històric d’Onda donant continuïtat a les ajudes directes i per a la reurbanització dels espais públics contemplades en la nova convocatòria del Pla ARRUR (Àrea de Regeneració i Rehabilitació Urbana Rural) amb la voluntat de seguir millorant els habitatges situats en aquesta zona i facilitant als propietaris l’accés a subvencions per a cobrir fins al 90% de les obres.

El candidat a revalidar l’alcaldia d’Onda, Ximo Huguet, i la número 2 a les Corts Valencianes per la província de Castelló, María José Salvador, han visitat la part més antiga de la localitat per a comprovar les actuacions en el camí Castelló i en la plaça Sinagoga, així com l’abast d’aquesta nova convocatòria d’ajudes, que podria beneficiar a 65 habitatges del Centre Històric Protegit.

‘Estem immersos en l’execució del Pla ARRU, pel qual hem aconseguit 3’2 milions d’euros per a ajudes directes als propietaris i per a l’adequació dels carrers i places d’aquesta àrea. Per tant, estem en el camí de rehabilitar el centre històric d’Onda, no només perquè els veïns i veïnes tinguen una millor qualitat de vida, sinó per a revaloritzar-lo com a al·licient turístic’, ha explicat Huguet.

‘Aquest govern socialista ha complit el compromís adquirit amb els onders i amb el sector de la construcció, ja que la majoria de les empreses que han desenvolupat els treballs són del municipi’, ha recalcat l’alcaldable socialista, qui ha afegit que ‘no podem quedar-nos ací, hem posat la primera pedra i hem de posar moltes més en els pròxims anys. En aquesta legislatura també hem materialitzat l’accés directe a l’Apeadero, per la qual cosa votar al PSOE és garantia de fets, no només de paraules’.

Per part seva, María José Salvador s’ha compromès a donar continuïtat a tota l’acció de rehabilitació i regeneració del centre històric d’Onda i ha assenyalat que ‘hem de continuar mirant el futur per a millorar la mobilitat i la seguretat viària en aquest municipi finalitzant la segona fase de la Ronda Nord. El partit socialista va a complir i a continuar posant a les persones en l’epicentre de les decisions’. A més, ha recordat que ‘hem apostat per la rehabilitació urbana i per rescatar oficis com el de la construcció i els seus subsectors amb una inversió de 140 milions d’euros en tot el territori amb els plans ARRU i Renata, atenent així una reivindicació històrica del sector del taulell’.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.