El PSOE d’Onda qualifica de ‘lamentable i insconscient’ la negativa del PP a la modificació d’usos i volumetries en els polígons industrials

El PSOE d’Onda ha qualificat de ‘lamentable i insconscient’ la negativa del Partit Popular a la modificació d’usos i volumetries dels polígons industrials aprovada en sessió plenària per la resta de grups que formen la corporació municipal. ‘Aquesta actitud només cap al cap d’aquells que volen la reculada econòmica d’Onda’, ha afirmat Asensio Blaya, responsable de Política Municipal. 

‘Si són capaços d’oposar-se a qüestions tan importants com el creixement de la indústria i la generació d’ocupació, poc o res podem esperar del PP. Ni tenen projecte per a Onda ni mostren la més mínima sensibilitat cap al futur dels onders. És una vergonya aquesta actitud, que per a nosaltres és una manera de menysprear al sector industrial i un insult a la ciutadania’, ha afegit.

‘Els socialistes som molt conscients que el sector industrial és el nostre principal actiu econòmic i un gran generador d’ocupació a la nostra ciutat, per la qual cosa amb aquesta mesura facilitarem el creixement de les empreses existents i l’atracció de noves inversions’, ha explicat Blaya, qui ha subratllat que ‘el PP sap que les mesures posades en marxa en aquest àmbit estan donant resultats amb una reducció de l’atur del 30% de 2015 al 14% actual i un augment considerable de les llicències d’obra major, però prefereixen negar les evidències i continuar posant traves al desenvolupament industrial’.

La modificació d’usos i volumetries en els 12 polígons industrials forma part de la bateria de mesures promogudes pels socialistes amb la finalitat d’atendre les necessitats de les empreses i fomentar l’emprenedoria. La instal·lació de fibra òptica en tots els polígons industrials, els avantatges fiscals per la creació d’ocupació amb bonificacions de fins al 50% o per produir energia procedent de sistemes sostenibles de cogeneració són unes altres de les accions desenvolupades.

 

 

 

 

 

Agrupació Local del PSPV-PSOE d’Onda. Avda del País Valencià, 18. Tel. 964 60 48 16

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.