El Ple d’Onda confirma la modificació d’usos i volumetries en els polígons industrials

El Ple de l’Ajuntament d’Onda ha confirmat la modificació d’usos i volumetries en els  polígons industrials de la localitat per a facilitar que les empreses puguen instal·lar-se en ells i que totes obtinguen unes condicions òptimes per al seu creixement. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “des de l’àrea de Dinamització Econòmica i Territori que dirigeix el tinent d’alcalde, Ángel Badenas, s’ha treballat en aquests canvis per a atraure noves companyies al nostre terme municipal i afavorir les condicions de les quals ja existeixen instal·lades en les grans àrees de producció del nostre terme municipal. Una vegada aprovada la proposta de la junta de govern i finalitzat el període d’al·legacions, el tràmit acaba amb aquesta aprovació plenària i la seua entrada en vigor”.

Així, atenent les necessitats dels emprenedors, l’equip de govern ajuda a expandir-se a les empreses locals, al mateix temps que amplia el ventall d’indústries que poden assentar-se a Onda per a generar majors oportunitats de treball. “Es tracta de facilitar al màxim la creació d’economia en la nostra localitat, ja que és una de les prioritats del nostre govern”, ha assenyalat Huguet. En aquest sentit el mes d’abril del 2018 ja es va iniciar, mitjançant decret d’alcaldia, la tramitació per a constituir l’òrgan ambiental i territorial municipal i la comissió d’avaluació estratègica de plans i programes. A més, en el Ple del passat mes de juny es va aprovar en reglament d’organització i funcionament d’aquesta comissió i durant el mes d’agost es va tramitar aquests passos que ara s’han aprovat. “Amb aquestes accions treballem perquè la ciutadania cada vegada compte amb més oportunitats per a treballar a la seua ciutat. Sabem de la importància que té per a les persones comptar amb una ocupació per a poder tindre accés a una vida digna i no escatimarem esforços per a, dins de les possibilitats i les competències del consistori, dinamitzar l’economia local. Així mateix, treballem a diversificar aquesta economia, però sabent de la importància de la indústria   per a Onda, ja que continua sent el motor de l’activitat en la nostra localitat”, ha destacat Huguet.

Així mateix, el Ple Municipal també ha aprovat la incorporació de l’Ajuntament d’Onda a la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians. Aquesta xarxa és un conjunt d’entitats públiques titulars de serveis de planificació lingüística i té com a objectiu crear un espai de treball i diàleg. El tinent d’alcalde de Cultura i Dinamització Lingüística, Lluís Pastor, ha assenyalat que “la idea és crear sinergies que permeten compartir i intercanviar informació, experiències i interessos comuns dels serveis lingüístics per a avançar en la normalització de la nostra llengua. A Onda estem duent a terme un treball des de l’àrea de Dinamització Lingüística que enquadra molt bé amb les finalitats d’aquesta Xarxa, per la qual cosa pensem que serà bo per a les dues parts aquesta incorporació”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.