Ximo Huguet presenta la seua candidatura amb un equip capaç de conduir a Onda al millor futur

El PSPV-PSOE d’Onda ha presentat la llista que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig i que encapçala l’actual alcalde d’Onda, Ximo Huguet, qui s’ha mostrat il·lusionat amb un equip capaç de conduir a Onda al millor futur i d’enfrontar-se a nous reptes. 

L’acte, que ha tingut lloc a la sala La Cassola, ha reunit a membres de l’executiva provincial, companys i simpatitzants, que han volgut conèixer als integrants de la candidatura, a la qual s’ha referit Ximo Huguet destacant ‘l’experiència de part de l’equip i l’aposta per l’entrada de gent nova, jove, preparada i involucrada en el teixit associatiu de la nostra ciutat’.

La llista, que combina experiència i renovació, conserva en els primers llocs a gran part dels regidors actuals com Silvia Cerdà, Paco Chalmeta, Marta Piquer, Asensio Blaya i Encarna Ribes. Així mateix, incorpora a cares noves com la de Tere Arroyo, que ocupa el sisè lloc, Juan José Rubio, Jorge Alarcón, Laura Salvador i Ximo Alfonso. Dulce Pan, José Miguel Morte, Merche Igualada, Alberto Navarro, Lola Tellols, Carlos Alberto Sánchez, Gemma Solsona, Lluís Borràs, Lidón Adelantado i Antonio López completen la llista.

‘Comptem amb un equip d’homes i dones compromesos amb el projecte col·lectiu d’una ciutat més justa, més igualitària i generadora de noves oportunitats’, ha explicat el candidat a la reelecció de l’alcaldia, Ximo Huguet, qui ha recordat que “després del balanç desolador que ens va deixar el Partit Popular en l’anterior legislatura, en aquestos 4 anys Onda ha millorat amb els socialistes, perquè hem estat capaços de construir unes bases sòlides sobre les quals continuar construint el projecte de futur per a Onda’.

Així mateix, la reducció del deute a més de la meitat, la supressió i rebaixa d’impostos, la rebaixa de la taxa d’atur del 30% al 14% actual, els 10’2 milions d’euros en inversions aconseguits d’altres administracions, la millora dels barris o de les instal·lacions esportives i educatives són alguns dels avanços que Huguet ha enumerat en la seva intervenció.

‘Ens presentem davant tots vosaltres amb els deures fets. Els socialistes estem preparats, perquè tenim el projecte, tenim les ganes i tenim l’equip, per la qual cosa Onda ha de continuar avançant’, ha conclòs Huguet.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.