Ximo Huguet obri les portes de ‘El teu espai’ a la ciutadania

El PSPV-PSOE d’Onda ha obert les portes de la nova seu ‘El teu espai’, un punt de trobada obert a la ciutadania en el qual els socialistes de la localitat atendran els onders i continuaran afavorint el diàleg i el contacte directe amb la ciutadania per a acabar de perfilar el programa de govern. L’alcalde d’Onda i candidat a la reelecció, Ximo Huguet, ha manifestat que ‘durant quatre anys hem estat atenent les demandes dels veïns i dels col·lectius, i ara amb aquesta oficina continuarem afavorint el contacte directe per a construir el projecte de futur per a la nostra ciutat’. 

 

L’acte inaugural ha comptat amb la presència del candidat socialista, que ha estat acompanyat pels integrants de la candidatura i per nombrosos militants i simpatitzants. ‘Els socialistes som els primers a presentar de forma completa la nostra candidatura a les pròximes eleccions municipals. Una candidatura de gent compromesa i capaç de continuar treballant pel millor futur d’Onda a través del diàleg amb els onders’, ha remarcat Huguet.

 

‘El teu espai’ està situat en el número 58 de l’Av. Serra d’Espadà i romandrà obert de dilluns a divendres en horari de vesprada.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.