Ximo Huguet convida a la ciutadania a compartir una jornada d’alcaldia

Ximo Huguet, actual alcalde d’Onda i candidat a revalidar l’alcaldia pel PSPV-PSOE, ha convidat a la ciutadania a compartir un dia de la seva agenda amb la finalitat d’apropar la seva gestió als onders, que tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà les qüestions quotidianes que formen part de l’activitat municipal.

Així mateix, la iniciativa ‘Un dia amb l’alcalde Ximo Huguet’ es durà a terme dimecres que ve 20 de març, jornada en la qual els participants podran acompanyar a l’alcalde en tots els actes d’agenda previstos. 

La jornada està pensada per a la participació de 3 persones en aquesta primera convocatòria, de manera que els interessats poden formalitzar la seva inscripció en la web del candidat www.ximohuguet.com, on trobaran un formulari de participació.

‘En aquesta legislatura hem obert la gestió municipal a la participació ciutadana, per la qual cosa ara volem fer un pas més perquè els veïns i veïnes que ho desitgen puguen viure en directe el dia a dia de l’activitat municipal. Es tracta de continuar apropant la gestió als ondenrs i de continuar escoltant les seves propostes’, ha assenyalat el candidat a la reelecció de l’alcaldia.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.