Ximo Huguet continuarà augmentant el nombre de places del Centre de Dia per a persones dependents

Ximo Huguet, candidat a la reelecció de l’alcaldia d’Onda pel PSPV-PSOE, ha avançat que continuarà sol·licitant a Conselleria que incremente el nombre de places públiques del Centre de Dia de la localitat en els pròxims 4 anys, una de les propostes per als majors integrades en el programa de govern.

‘Volem el millor futur per a les persones majors d’Onda, per la qual cosa les polítiques socials tindran un pes específic en el programa de govern socialista. Amb una xicoteta actuació en l’actual Centre de Dia i l’autorització de Conselleria atendrem a més usuaris millorant així la seva qualitat de vida i la dels seus cuidadors’, ha explicat Huguet.

De fet, en la present legislatura l’equip de govern de majoria socialista liderat per Ximo Huguet ha incrementat les ajudes a les persones majors i ha augmentat el servei del Centre de Dia passant de 15 places públiques quan governava el Partit Popular a les 25 actuals. A més, en aquestos 4 anys les partides de subvencions de la Generalitat Valenciana destinades a polítiques inclusives també han augmentat. En concret, en el cas del Centre de Dia han passat de 234.000 a 265.000 euros.

‘Sabem que el Centre de Dia ofereix un servei molt útil per a les famílies d’Onda, pel que seguirem millorant-lo. Apostem per una ciutat més inclusiva i amb oportunitats per a tots i totes, per la qual cosa continuarem vetlant pel benestar dels onders amb serveis com aquest, que no només fomenta l’autonomia de les persones dependents, sinó que facilita la conciliació’, ha afegit l’alcaldable.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.