Onda signa un conveni amb els barris de 58.600 euros per a seguretat en festes

L’Ajuntament d’Onda ha renovat el conveni de col·laboració amb la Federació de Barris d’Onda per a garantir la seguretat durant els festejos taurins que es realitzen en els diferents sectors de la població i per a això es destinaran 58.600 euros. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, manifesta que “els barris que celebren festes al llarg de tot l’any estan immersos en la preparació de les seues activitats en les quals l’Ajuntament s’ha compromés a garantir la seguretat. Des del departament de Festes, que dirigeix el regidor Asensio Blaya, s’aposta per la col·laboració amb aquests ens i per facilitar al màxim que els veïns puguen gaudir dels festejos en les millors condicions”.

L’objecte del conveni és donar suport al manteniment dels festejos taurins tradicionals en els barris d’Onda i coordinar les necessitats d’infraestructures, metges, ambulàncies, infermeries, veterinaris, assegurances i tècnics amb la finalitat de millorar la seguretat dels festejos taurins. “Tant l’Ajuntament com la Federació estem interessats a col·laborar per a millorar l’eficiència de la gestió pública, facilitar la utilització conjunta de mitjans i serveis i contribuir a l’organització d’activitats d’utilitat, per la qual cosa aquest conveni es tracta d’un acord molt important per a seguir amb aquesta promoció de les tradicions onderes. Des de l’equip de govern volem construir la ciutat entre tots i per a això és molt important la col·laboració amb les associacions locals, com es produeix en aquest cas”, ha indicat l’alcalde.

A més, el conveni estipula que la Federació ha de complir amb els requisits necessaris per a l’obtenció dels permisos dels festejos taurins tradicionals, mitjançant la contractació dels serveis sanitaris i de seguretat, així com el manteniment i coordinació de les infraestructures necessàries per als esdeveniments. Finalment, Huguet ha volgut “agrair el treball que es duu a terme des dels barris per a organitzar cada any aquestes festes, ja que són molts els voluntaris que participen pel mer interés de mantindre una tradició molt arrelada en el municipi. Nosaltres sempre estarem oberts a col·laborar en aquests festejos i garantir un desenvolupament òptim de les activitats, perquè es puguen dur a terme en les millors condicions possibles”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.