Onda presenta la tercera edició de la ‘Fira d’Abril’

L’Ajuntament d’Onda ha organitzat al costat de l’associació ‘Romería de Onda’ la tercera edició de la Fira d’Abril en la localitat que se celebrarà divendres que ve 12 i dissabte 13 d’abrilal Recinte Multiusos. El regidor de Festes d’Onda, Asensio Blaya, al costat de representants de l’associació han presentat la programació i ha explicat que “després del bon acolliment que van tindre les dues edicions anteriors, hem apostat per aquesta tercera edició amb més activitats que es poden gaudir amb tota la família. Vull agrair la implicació de l’associació i els patrocinadors en l’organització d’aquest esdeveniment, que esperem que siga un èxit, i aprofite per a convidar als onders al fet que s’acosten durant aqueix cap de setmana al recinte per a poder gaudir de les actuacions”.

Així, el dia 12 s’obrirà el recinte i hi haurà dues actuacions del grup Los Makis, una a les 20 hores i una altra a les 23 hores. El dissabte hi haurà una concentració de cavallistes per a iniciar la programació a les 10 hores, després sobre les 12 hores es durà a terme una exhibició de balls andalusos amb l’actuació de: Academia de Arte by Jenny Marsó; Asfid Dance Manuela; Alumnas de Laura Vega; Escuela de Danza Compassos; Esencia a Ti Associació d’Amics del Ball d’Onda i Escuela de Baile Beatriz Sánchez. Ja a la vesprada serà el torn de Sentío a les 15.30 hores, Jarité de València a les 18.30 hores i Makarines de Sevilla a les 23 hores.

“Al costat de les actuacions flamenques, que ompliran Onda del millor ambient andalús, es podran assaborir riques tapes i gaudir de carros i cavalls, la qual cosa segur atraurà moltes més persones”, ha explicat Blaya, qui ha afegit per a finalitzar que “l’equip de govern que lidera l’alcalde Ximo Huguet manté el seu compromís de col·laborar i donar suport als diferents col·lectius i associacions de la ciutat en la creació d’esdeveniments lúdics i culturals. Onda és una ciutat que té la sort de tindre una població molt activa i que s’implica molt a organitzar esdeveniments i activitats que repercuteixen de forma molt positiva en l’economia local, com es demostra en cada esdeveniment d’aquestes característiques que s’organitza”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.