Onda ofereix un servei d’autobús gratuït per a anar a les festes de la Magdalena

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa, per quart any consecutiu, un dispositiu gratuït d’autobús amb destinació a les festes de la Magdalena de Castelló que es dispensarà els dissabtes 23 i 30 de març. El regidor de Joventut i Festes, Asensio Blaya, ha explicat que, “després de l’èxit d’aquest iniciativa els anys anteriors, tornem a habilitar aquest servei amb la finalitat de donar l’opció als onders, especialment als més joves, de poder gaudir de la Magdalena sense necessitat d’agafar el cotxe, evitant així riscos en els trasllats. L’objectiu és que els desplaçaments es facen amb tranquil·litat i seguretat, deixant el cotxe a casa per a eixir de festa”.

Les eixides es realitzaran des de la parada d’autobús de l’avinguda Montendre d’Onda i arribaran a l’estació de Renfe de Castelló. Tots dos dissabtes, els busos eixiran a les 21.00 hores, a les 22.00 i a les 24.00 hores, mentre que els autobusos de tornada eixiran de Castelló a les 24.00 hores, a les 05.00 hores, a les 06.00 i a les 07.00 hores de la matinada. “Mantenim aquests horaris i posem a la disposició dels onders dues unitats d’autobusos en cada torn per a oferir així més disponibilitat”, ha confirmat Blaya.

A més, Blaya ha anunciat que, des de demà dilluns, dia 18, a partir de les 16.00 hores, es repartiran al Casal Jove els tiquets que donaran prioritat de pujar als autobusos als veïns que l’hagen adquirit. Els tiquets per al dissabte 23 es podran recollir durant aquesta setmana i els que donen preferència el dissabte 30 durant la propera setmana. “Es podran sol·licitar un màxim de quatre per persona i amb aquesta mesura es pretén evitar que es creen llargues cues. A més, d’aquesta manera, és més fàcil tindre un control de la quantitat d’autobusos que seran necessaris per a acollir a tots els onders que vulguen anar a gaudir de les festes de la Magdalena, evitant que ningú es quede sense plaça”, ha conclòs Blaya.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.