Onda invertirà més de 200.000 euros a millorar el CEIP Mestre Caballero i el CEIP Pío XII

L’Ajuntament d’Onda invertirà més de 200.000 euros en obres de millora als centres del CEIP Mestre Caballero i del CEIP Pío XII gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que aquestes millores es duran a terme “gràcies a un consens amb els centres educatius implicats, ja que hem volgut conéixer de primera mà les seues necessitats i es veuran reflectides en els projectes. El departament d’Educació, que dirigeix la regidora Encarna Ribes, s’ha preocupat des del principi perquè tots els passos que done aquest equip de govern en la millora dels centres educatius es facen de la mà d’aquells que coneixen més a fons els col·legis, que són els equips directius. Aquesta política l’hem vinguda aplicant en gran quantitat d’iniciatives des del principi de la legislatura perquè volem construir la ciutat entre tots”.

Així, al CEIP Mestre Caballero, el projecte contempla una inversió de 92.000 euros per a la construcció de dues cobertes que van des de l’edifici d’Infantil al de Primària i una altra des d’aquesta edificació fins al menjador. A més, al mateix centre es condicionaran diverses aules per a una millor adaptació de la seua eficiència energètica. Quant al CEIP Pio XII, s’invertiran 130.000 euros en formigonar la zona dels patis d’Infantil i Primària que tenen arena, en infantil s’adequaran dos llocs amb arena perquè puguen jugar els xiquets d’aquest nivell i es crearà un talús de contenció per a evitar pèrdues de terra. Així mateix, es plantaran plantes autòctones i es crearà una rampa d’accessibilitat. L’actuació també contempla pintar els patis i s’embelliran amb elements per a millorar-los.

L’alcalde ha recordat que “aquest pla autonòmic ens permetrà invertir en la millora dels centres educatius de la nostra ciutat. La Conselleria d’Educació ha desenvolupat aquest pla per a millorar tots els centres de la Comunitat i en el cas d’Onda estem adherits al Pla Edificant i actuarem en tres col·legis i dues actuacions importants a la Secció de l’IES Serra d’Espadà i a l’Escola Infantil Sambori que sumaran més de 5 milions d’euros en inversió per a incrementar la qualitat educativa a Onda, sempre pensant en el benefici de la nostra ciutadania, ja que per a aquest equip de govern és una prioritat. A més, en aquest pla trobem una nova demostració que la col·laboració entre administracions és positiva per a la ciutadania, que veurà incrementada la seua qualitat de vida amb aquestes actuacions”.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.