L’Ajuntament d’Onda presenta una pàgina web renovada, més actualitzada i accessible

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova pàgina web municipal actualitzada i amb millores en l’accessibilitat i en els continguts. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet ha explicat que, “a través d’aquest espai, els veïns d’Onda poden realitzar un ampli ventall de tramitacions administratives, perquè el nostre objectiu és fer de l’Ajuntament una entitat més transparent i participativa. Volem construir la ciutat entre totes i tots, i per a això necessitem agilitar la comunicació entre la ciutadania i el seu govern. Estem oberts a qualsevol suggeriment de millora i amb aquest portal fem més fàcil aquesta retroalimentació”.

D’aquesta forma, l’Ajuntament d’Onda fa un pas més en la modernització de l’administració. “Des de l’equip de govern tenim un pla que estem duent a terme des de l’any 2016 amb l’objectiu de tindre una institució el més moderna possible i oferir millors serveis a la ciutadania, col·lectius o a les empreses, així com agilitar la gestió interna dels tràmits administratius del consistori o amb altres administracions”, ha destacat Huguet, qui ha recordat que “recentment s’ha posat en marxa un sistema de vídeo actes per als plenaris municipals, gràcies al qual la ciutadania pot accedir de forma més fàcil als dictàmens que s’aproven en les sessions plenàries posant al seu abast, de forma totalment transparent, tota la informació d’allò que succeeix al consistori”.

El nou portal municipal, que manté el mateix domini (www.onda.es), s’ha actualitzat donant especial protagonisme al contacte amb la ciutadania, en la línia que s’ha treballat des de l’equip de govern durant tota la legislatura per a millorar la transparència municipal i la digitalització dels tràmits administratius. “A més, els veïns poden trobar la informació relacionada amb les festes, la cultura, les tradicions i moltes activitats d’interés que es poden fer a Onda, una ciutat oberta, dinàmica i orgullosa de la seua identitat. I, per descomptat, els visitants trobaran tota la informació relativa al ric patrimoni natural i cultural que té la nostra localitat, perquè Onda té molt que oferir”.

Així mateix, Huguet ha destacat que “portem molt temps treballant en millorar una pàgina web municipal que havia quedat obsoleta i que volíem actualitzar perquè en l’actualitat existeixen gran quantitat d’eines per a facilitar la comunicació entre l’administració i els veïns” i ha afegit que “hem apostat per un portal que segueix en la línia que té aquest govern de participació ciutadana, però també de treballar per a atraure més visitants a la localitat, fent que es puga trobar tota la informació necessària per a organitzar aqueixes visites, així com l’agenda cultural o l’actualitat en forma de notícies”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.