Huguet es reuneix amb el col.lectiu de dones i anuncia la creació de l’Oficina de la Dona la pròxima legislatura

Ximo Huguet, alcalde i candidat a revalidar l’alcaldia pel PSPV-PSOE, s’ha reunit amb el col·lectiu de dones amb la finalitat d’escoltar les seves inquietuds i explicar les iniciatives que en aquest àmbit incorpora el programa de govern socialista. 

En aquesta trobada, que ha transcorregut en una cèntrica cafeteria i en un ambient pròxim i distès, Huguet els ha traslladat el compromís ferm dels socialistes amb les polítiques d’igualtat. Així mateix, ha recordat les mesures posades en marxa en aquesta legislatura com l’impuls del II Pla d’Igualtat per a la incorporació de polítiques de gènere en la gestió municipal, la creació de la figura de l’agent d’igualtat i la recuperació del Març de la Dona.

Així mateix, ha anunciat mesures com la creació de l’Oficina de la Dona a manera de servei personalitzat per a atendre les necessitats d’aquest col·lectiu en matèria d’ocupació o violència de gènere.

‘És necessari implementar aquest tipus de polítiques dirigides cap a la igualtat per a acabar amb l’actual discriminació per raó de gènere que encara avui existeix en la nostra societat’, ha destacat l’alcalde i el candidat socialista a l’alcaldia, qui ha afegit que ‘els socialistes lluitem contra qualsevol tipus de desigualtat social i donem suport a les dones en situació de vulnerabilitat, per la qual cosa assumim el compromís d’avançar en aquest sentit per a aconseguir la igualtat real i efectiva’.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.