El PSOE d’Onda aposta per un equip amb experiència i renovat capaç de continuar sumant al projecte col.lectiu de futur

El PSPV-PSOE d’Onda ha aprovat per unanimitat la llista de la candidatura a les eleccions municipals del mes de maig amb la finalitat de continuar impulsant el projecte col·lectiu de futur que els socialistes han liderat durant aquestos 4 anys amb l’alcalde Ximo Huguet al capdavant.

Volem el millor futur per a Onda, per la qual cosa comptem amb un equip compromès que combina experiència, frescor i motivació. Hem establert les bases del projecte escoltant a la ciutadania i així continuarem treballant per a millorar la nostra ciutat, amb una llista capaç de continuar sumant que conjumina continuïtat i renovació’, ha apuntat el candidat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Huguet.

En el conjunt de noms que integren la candidatura socialista encapçalada per Ximo Huguet destaca la incorporació de cares noves com la de Tere Arroyo, Juan José Rubio, Jorge Alarcón, Laura Salvador o Joaquín Alfonso. Així mateix, en els primers llocs es mantenen gran part dels edils de l’actual equip de govern com Silvia Cerda, Paco Chalmeta, Asensio Blaya o Encarna Ribes.

En aquestos 4 anys hem iniciat el camí cap al progrés, reduint l’atur del 30 al 15%, rebaixant el deute a més de la meitat i atenent moltes de les necessitats dels onders. Sabem que queda molt per fer i estem en les millors condicions per a continuar liderant aquest canvi’, ha afegit Huguet, qui ha volgut agrair ‘la dedicació, esforç i responsabilitat de Mari Carmen Aguilella i Ángel Badenas, que no formaran part de la nova candidatura’.

L’assemblea d’avui també ha proposat a l’actual primera tinent d’alcalde Mari Carmen Aguilella a les llistes al Congrés dels Diputats.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.