Ximo Huguet ultima un programa de govern basat en les aportacions de les associacions

Ximo Huguet ultima el programa de govern que presentarà per als pròxims 4 anys, document que desglossarà les futures línies d’actuació del PSPV-PSOE d’Onda i inclourà les peticions de les diferents associacions recollides en les assemblees participatives celebrades al llarg de l’últim any.

‘Les propostes veïnals seran la base del nostre programa de govern, perquè aquestos 4 anys de contacte permanent amb els onders ens han permès conèixer de primera mà les seves necessitats. A més, en l’últim any hem visitat barris i ens hem reunit amb les diferents associacions per a recopilar les seves propostes de millora, per la qual cosa estem convençuts que el nostre programa donarà resposta a les demandes reals de la ciutadania i continuarà avançant cap a aquest projecte col·lectiu de ciutat que els socialistes estem impulsant’, ha destacat Ximo Huguet, candidat a l’alcaldia d’Onda pel PSPV-PSOE.

En aquest sentit, l’equip de govern de majoria socialista va celebrar el juny passat la jornada participativa ‘Onda Millora amb Vosaltres’ per a complir amb la voluntat de construir la ciutat entre tots i totes, que va reunir a més d’un centenar de veïns i veïnes. Així mateix, els socialistes també han afavorit la participació ciutadana en la presa de decisions mitjançant mecanismes com els Pressupostos Participatius o la celebració dels diferents Consells municipals, als quals cal afegir els processos participatius relacionats amb els projectes dels Fons Feder.

‘Mentre uns altres només busquen la foto quan s’acosten les eleccions, els socialistes escoltem a les persones els 365 dies de l’any i construïm la ciutat entre tots i totes. Millorar el dia a dia dels onders i atendre reivindicacions històriques ha estat possible gràcies a aquest contacte directe amb la ciutadania i al foment de diferents mecanismes de diàleg i participació ciutadana’, ha recalcat Huguet.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.