Onda concedeix ajudes a associacions per a programes d’oci juvenil i de participació ciutadana

L’Ajuntament d’Onda ha desenvolupat, a través de l’àrea de Participació Ciutadana gestionada per la tinent d’alcalde Encarna Ribes, subvencions dirigides a aquelles associacions locals que realitzen programes de participació ciutadana. Així, es destina un pressupost de 35.000 euros a sufragar fins al 75% del cost total del programa de cada associació que la sol·licite. Concretament, les bases aprovades estableixen que es finançarà el muntatge d’activitats relacionades amb el projecte; les despeses del material per a la seua realització; les despeses d’allotjament, manutenció i transport; les col·laboracions del personal tècnic; despeses de publicitat o propaganda; despeses de publicacions, documents i premis; manteniment d’edificis; o lloguer de locals.

Així mateix, l’àrea de Joventut, dirigida pel regidor Asensio Blaya, ha preparat les bases per a concedir ajudes destinades a subvencionar a aquelles entitats locals que realitzen programes d’oci i temps lliure dirigides als joves d’Onda. L’equip de govern, que lidera l’alcalde Ximo Huguet, ha previst concedir ajudes per més de 19.000 euros, que es destinaran de forma directa per a la realització d’espectacles, actes culturals, tallers o cursos entre altres. En aquest sentit, Blaya ha explicat que “amb aquestes subvencions volem donar suport a una vegada més els projectes que les associacions juvenils de la localitat realitzen que, en molts casos, fan una importantíssima funció d’inclusió social i asseguren que els nostres joves cobrisquen algunes de les seues necessitats”.

Les sol·licituds, que s’obtindran en la pàgina web de l’Ajuntament d’Onda (www.onda.es), es presentaren telemàticament accedint a la seu electrònica del consistori (https://seu.onda.es).

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.