Onda canviarà la gespa dels camps de futbol d’acord amb els clubs locals

 

L’Ajuntament d’Onda procedirà durant aquest mes de febrer al canvi de gespa en els camps municipals de futbol del Olímpic i La Cossa. El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, ha mantingut una reunió amb els clubs locals de futbol, els tècnics municipals  i l’empresa encarregada de dur a terme el projecte per a coordinar amb ells i recollir els suggeriments dels usuaris d’aquestes instal·lacions amb la finalitat de minimitzar les molèsties que es causaran durant els treballs. Així, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “hem volgut informar les persones que practiquen aquest esport de les actuacions que durem a terme i decidir amb ells quan és millor desenvolupar aquest canvi que suposarà una important inversió per a millorar les instal·lacions esportives municipals”.

L’actuació principal consisteix en la substitució de l’actual gespa, molt envellida i en mal estat, per una nova d’última generació. A més, es projecten actuacions complementàries de renovació del sistema de reg i accessibilitat a l’estadi de la Cossa i reubicació de gespa usada i reparació de la pista d’atletisme a el Olímpic. A més, es millorarà el canal de desaigüe i es construirà un camp de futbol 5, únic a la província de Castelló, a l’Olímpic.

La primera actuació per a realitzar és el desmuntatge de l’equipament esportiu existent. Aquest equipament es retirarà amb cura per a garantir la seua perfecta integritat i es preveu el seu apilament a les mateixes instal·lacions. Aquests treballs tenen un cost de prop de 400.000 euros i els materials estan totalment homologats per a les competicions que alberga la localitat d’Onda.

L’alcalde ha explicat que “en el temps que ha transcorregut de legislatura, aquest equip de govern ha mostrat una preocupació màxima per les instal·lacions esportives que van estar abandonades en els quatre anys precedents. Durant aquest període, hem treballat sempre comptant amb l’opinió dels clubs locals i els usuaris d’aquestes instal·lacions per a dur a terme millores que ens situen com a referent en organització d’esdeveniments esportius. Aquesta és la manera d’actuar d’aquest equip de govern, amb obres reals que milloren la vida de la gent i atenent les necessitats dels onderes”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.