Les obres del pavelló esportiu entren en la fase d’instal·lacions i revestiments

Les obres per a la construcció del nou Pavelló Esportiu d’Onda que se situarà en l’antiga nau de Persidecor avancen a bon ritme i estan complint els terminis previstos al principi. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha visitat l’obra al costat de la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, i ha afirmat que “fa menys d’un any de la seua adjudicació després del procés de licitació i una vegada finalitzat el procés administratiu les obres van començar a la fi del mes de juliol. Estem complint els terminis previstos per a poder tindre aquesta infraestructura en la localitat com més prompte millor, però fent les coses bé i garantint la seguretat i la legalitat. Ara ja es pot veure l’estructura de la futura instal·lació amb l’envolupant, la coberta i el sòl i el fossat acabat, per la qual cosa s’entra en la fase d’instal·lacions i revestiments. Esperem que seguisca sense sorgir cap problema durant el procés i que es continuen ajustant les dates però que estem ja amb el procés molt avançat i prompte es podrà gaudir d’aquesta nova instal·lació que recordem que està cridada a descongestionar les altres instal·lacions municipals”.

Aquests treballs s’estan desenvolupant en els despatxos i en un magatzem que se situarà al recinte, així com als vestuaris i als aseos. Huguet ha recordat que “hem fet una aposta clara per ser una ciutat saludable, ja que estem en la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables, i amb aquesta nova infraestructura esportiva, sumada a les quals hem anat millorant constantment des del principi de legislatura, tindrem una bona oferta per a tots els onders. Però, a més, cada vegada tenim més visites relacionades amb les competicions esportives, que ens serveixen d’aparador per a mostrar els encants de la nostra localitat. Cal recordar que durant l’any passat es van superar els 200 esdeveniments esportius i que enguany la xifra serà similar. Aquest nou recinte esportiu se sumarà a aquesta oferta esportiva i pot significar una bona atracció de més campionats que beneficien a la nostra economia i a la promoció de la localitat”.

Cal recordar que l’obra té un pressupost de 952.034,58 euros i la instal·lació s’ubica al carrer Francesc Ferrer Pastor, al costat del Centre de Dia, amb una superfície de 2.524m2. Huguet ha indicat que “cal dir que el projecte s’ha consensuat amb el Consell dEsports. També s’han tingut en compte les necessitats del Club de Gimnàstica que serà un dels usuaris del pavelló, juntament amb altres esportistes que practiquen activitats relacionades amb la salut”.

Així mateix, en la línia del suport a les activitats esportives i de millora d’instal·lacions, s’ha substituït les canastres del Pavelló Municipal d’Onda per a garantir la seguretat i la qualitat d’aquests elements. Huguet, que ha visitat la instal·lació esportiva al costat del regidor Francisco Chalmeta, explica que “hem invertit prop de 15.000 euros en aquesta acció per a millorar la qualitat del pavelló. Cal recordar que durant aquesta legislatura hem escomés moltes obres i reformes als recintes esportius que durant els quatre anys anteriors van estar molt descurats, però la nostra aposta per l’esport local és ferm i continuarem escoltant les demandes dels onders i augmentant la qualitat de les nostres infraestructures en la mesura de les possibilitats de l’Ajuntament”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.