http://www.socialistesonda.org/2019/02/hem-tancat-el-2018-amb-un-superavit-de-3-milions-deuros-i-hem-reduit-el-deute-dels-5-als-18-milions-deuros-gestionant-des-de-la-responsabilitat-i-sense-deixar-de-prestar-serveis-als-onders-ond.html

L’Ajuntament d’Onda està escometent les obres de canvi de gespa en els camps municipals de futbol de l’Olímpic i La Cossa amb bon ritme en l’execució. El regidor d’Esports, Francisco Chalmeta, i l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, han visitat els treballs que s’estan duent a terme  d’acord amb els clubs locals. Així, Huguet, ha explicat que “vam voler acordar amb les persones que practiquen aquest esport les actuacions que s’executaran en els recintes esportius per a minimitzar les molèsties. Hem volgut dur a terme aquest canvi perquè suposarà una important inversió per a millorar les instal·lacions esportives municipals i hem acordat amb l’empresa que es realitzen les obres en el mínim període de temps per a ocasionar menys problemes als xiquets i xiquetes i usuaris que practiquen esport en aquestes instal·lacions”.

L’actuació principal consisteix en la substitució de l’actual gespa, molt envellida i en mal estat, per una nova d’última generació. A més, es projecten actuacions complementàries de renovació del sistema de reg i accessibilitat a l’estadi de La Cossa i reubicació de gespa usada i reparació de la pista d’atletisme a l’Olímpic. La primera actuació que s’ha realitzat és el desmuntatge de l’equipament esportiu existent. Aquest equipament s’ha retirat amb cura per a garantir la seua perfecta integritat i es preveu el seu apilament en les mateixes instal·lacions. Aquests treballs tenen un cost d’uns 400.000 euros i els materials estan totalment homologats per a les competicions que alberga la localitat d’Onda.

L’alcalde ha explicat que “en el temps que ha transcorregut de legislatura, aquest equip de govern ha mostrat una preocupació màxima per les instal·lacions esportives que van estar abandonades en els quatre anys precedents. Durant aquest període, hem treballat sempre comptant amb l’opinió dels clubs locals i els usuaris d’aquestes instal·lacions per a dur a terme millores que ens situen com a referent en organització d’esdeveniments esportius. Aquesta és la manera d’actuar d’aquest equip de govern, amb obres reals que milloren la vida de la gent i atenent les necessitats dels onders”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.