El PSOE d’Onda desmenteix al PP local i a la Diputació pel tema de la biblioteca

El PSPV-PSOE d’Onda desmenteix al PP de la localitat i a la Diputació de Castelló per l’assumpte de la sol·licitud de cessió d’ús de l’edifici del Consorci Provincial de Bombers per al seu aprofitament en biblioteca, petició dels veïns i veïnes de la zona Mestre Caballero.

‘Els populars continuen burlant-se dels onders dient que no hem enviat cap sol·licitud a Diputació, quan realment han aparcat el tema en un calaix durant gairebé 4 anys. Aquesta és una actitud impròpia i lamentable d’aquells que haurien d’estar al servei de la ciutadania. Una vegada més, els demanem que assumeixquen la seva responsabilitat contestant i que deixen de donar l’esquena a la ciutadania, perquè 4 anys de bloqueig ja han estat més que suficients’, ha assenyalat Asensio Blaya, responsable de Política Municipal. 

Així mateix, els socialistes han volgut aportar l’escrit remès a la Diputació de Castelló a la fi del 2015 per a demostrar la veracitat d’aquesta sol·licitud. De fet, en el document consta que la petició de reversió municipal d’aquest edifici sense ús també havia estat reiterada de forma constant per via telefònica entre octubre i desembre de 2015 al Departament de Patrimoni del Consorci Provincial de Bombers sense que s’haguera rebut cap documentació sobre aquest tema.

‘El PP pot continuar negant les evidències, però els socialistes no ens cansarem d’exigir una resposta perquè treballem des del primer dia per a atendre les necessitats de la ciutadania, i aquesta biblioteca és una demanda veïnal que ens han traslladat els residents de la zona Mestre Caballero. Amb aquesta actitud sembla que prefereixen tenir tancat un edifici sense ús’, ha afegit Blaya.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.