El PSOE d’Onda agraeix el suport mostrat a Ximo Huguet en l’acte de presentació

El PSPV-PSOE d’Onda ha agraït el suport mostrat a Ximo Huguet en l’acte de presentació com a candidat a l’alcaldia, al qual van assistir prop de 300 persones per a avalar el projecte col·lectiu de present i de futur dels socialistes.

‘El suport rebut és un indicador molt positiu, perquè a més de les mostres d’afecte manifestades de manera privada han estat molts els veïns i veïnes que públicament han volgut recolzar el nostre projecte. Queda molt per fer i continuarem escoltant a la ciutadania per a millorar Onda entre tots i totes’, ha explicat el candidat socialista, qui ha recalcat que ‘estem recollint els fruits de 4 anys de contacte permanent amb els onders i de gestió responsable’.

En aquest sentit, els socialistes han recordat que estan ultimant el programa de govern per als pròxims 4 anys amb una sèrie de propostes que responen a les necessitats reals de la ciutadania, recollides en les diferents visites a barris i assemblees participatives mantingudes amb les associacions al llarg de l’últim any.

‘El nostre programa donarà resposta a les demandes reals dels onders perquè portem tota la legislatura escoltant-los i afavorint la participació. Sense dubte, la residència d’ancians i la caserna de la guàrdia civil estaran entre aquestos projectes necessaris i sol·licitats per la ciutadania’, ha afegit Huguet.

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.