‘Dissabtes al Mercat’ dinamitzarà el mercat d’Onda amb activitats per a tots els públics

El tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, juntament amb la presidenta del mercat i personal de l’Ajuntament d’Onda, han presentat hui la campanya ‘Dissabtes al Mercat’ que té com a objectiu fomentar i dinamitzar el Mercat Municipal. La campanya es durà a terme diversos dissabtes de cada mes fins a juny amb activitats diverses per a tota mena de públic. Badenas ha afirmat que “aquesta campanya, juntament amb les accions que estem duent a terme des de l’inici de la legislatura, ha de servir per a potenciar i incentivar les compres en el Mercat Municipal. Amb aquesta iniciativa, l’equip de govern que dirigeix l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, vol mostrar que el mercat és un gran espai de compra i oci, que proporciona vida a la ciutat i que serveix com a dinamitzador de l’economia ondera, ja que entre tots els comerços es tix una xarxa de la qual es beneficien totes les petites empreses”.

‘Dissabtes al mercat’ compta amb una àmplia programació que ha sigut consensuada amb diverses organitzacions que participen en les activitats com la SAMVO, Ballet Jove de la Unió Musical Santa Cecília i el Casal Jove. El tinent alcalde ha explicat que “per a l’organització d’aquesta campanya també ha participat l’àrea de Normalització Lingüística per a fomentar el valencià amb diverses activitats”. Aquest mes de febrer hi ha organitzada l’elaboració d’una recepta especial de Sant Valentí pel Casal Jove el pròxim dia 16. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament en el Facebook del Mercat o en el propi centre juvenil. Així mateix, el dia 23 es realitzarà una xocolatada a partir de les 10.30 hores. Els pròxims mesos hi haurà tallers vocals i de percussió, castells unflables, actuacions musicals, animació itinerant i moltes més activitats.

Badenas ha conclòs dient que “durant tota la legislatura, hem treballat per impulsar l’economia local i amb accions com aquesta tractem que els onders i persones d’altres poblacions pròximes trien comprar en comerços d’Onda, situant-nos com a referència comarcal a l’hora de prestar serveis, demostrant que els establiments de la nostra ciutat tenen una gran oferta de productes de qualitat, a més d’una bona atenció i proximitat”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.