Onda remodelarà el parc d’Artesa i renovarà els jocs infantils

L’Ajuntament d’Onda remodelarà el parc d’Artesa amb la renovació dels jocs infantils i el paviment de la zona per a millorar la seguretat i fer-lo més atractiu per als xiquets. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet explica que “és una actuació que se suma a les múltiples intervencions en zones infantils que hem dut a terme durant aquesta legislatura i en les quals hem invertit prop de 300.000 euros en la remodelació de fins a sis parcs. Des del departament d’Urbanisme, que dirigeix la regidora Marta Piquer, s’ha treballat durant tota la legislatura per a poder renovar o crear aquest tipus de zones que s’utilitzen tant pels veïns més xicotets i adequar la seua seguretat amb la renovació dels seus jocs”.

En aquest cas concret, l’actuació preveu el canvi dels jocs infantils i la renovació del paviment, amb el que no implicarà molta obra i en un curt període de temps tornarà a estar disponible per a l’ús i gaudi dels xiquets que viuen en la zona. “Es tracta de fer obres reals i que comporten un benefici per a la ciutadania. Des que arribem al govern, aquest equip ha renunciat a les obres faraòniques que es van dur a terme en la legislatura anterior i que ara han demostrat que no tenien molta utilitat, ja que els veïns demanden un altre tipus d’actuacions”, argumenta Huguet.

L’alcalde recorda que en un període de tres anys i mig s’ha actuat en aquest tipus d’instal·lacions a la plaça Madrid, al Colaor, al parc enfront del Pavelló Víctor Cabedo, en General Arrando, al recinte firal i ara al d’Artesa i afig que “a més, estem preparant el projecte del Raval de Sant Josep, que és una clara demostració que la gent demanda obres reals i no faraòniques, ja que en els pressupostos participatius els veïns ens han sol·licitat que eliminem la caseta sense utilitat que es va construir pel govern anterior i crearem allí una zona infantil amb jocs perquè puga ser utilitzada pels veïns més xicotets de la localitat”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.