Onda presenta en Cevisama el Pla Estratègic Industrial que està preparant

L’Ajuntament d’Onda ha presentat en Cevisama el Pla Estratègic Industrial que està elaborant per a adaptar-se a la Llei Valenciana de Polígons i Àrees Industrials davant la gran quantitat d’empreses onderes que estan treballant en la mostra ceràmica que s’ha inaugurat hui i enfront de la directora general d’Indústria i Energia de la Generalitat Valenciana, Empar Martínez, amb la participació del Gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), Diego Romá. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “és una aposta valenta d’aquest equip de govern, impulsada des de l’àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d’alcalde Ángel Badenas, per tindre un projecte que guie els passos que s’han d’anar donant en el futur per a donar suport i fer créixer el sector industrial en el nostre terme municipal. Cal recordar que des del consistori estem contínuament duent a terme iniciatives per a millorar les nostres àrees industrials, com, per exemple, la instal·lació de fibra òptica amb cost zero per a les arques municipals o les facilitats per a atraure noves companyies que oferisquen impuls a la nostra economia”.

Cal recordar que ASCER participarà amb les empreses situades a Onda per a conéixer la situació en la qual es troben i diversos aspectes que es podrien millorar a través d’aquest pla estratègic. “Aquest equip de govern, des de l’inici d’aquesta legislatura, ha tingut molt clar que volem construir la ciutat entre tots, per això sempre hem consultat l’opinió dels diferents agents socials en les accions importants que emprenem en el dia a dia per a millorar el futur de la nostra ciutat. Ara, en un projecte tan ambiciós com aquest pla, tindrem en compte l’opinió de les indústries locals perquè són les que, al final, fomenten l’economia i ens permeten crear oportunitats”, ha indicat Huguet.

L’alcalde destaca que “la patronal taulellera ha mostrat la seua total col·laboració amb aquest pla que ens ha d’ajudar a assentar les línies d’actuació en la nostra indústria més potent per a estar preparats en el futur i que tant les institucions com les empreses remem en la mateixa direcció. És important per a Onda que tots treballem amb un mateix fi, perquè en aquesta legislatura hem passat de 3.000 persones desocupades a les 1.710, però hem de continuar treballant per a oferir oportunitats per a tots i la indústria de la ceràmica és el motor que ha d’impulsar l’economia local i continuar millorant la qualitat de vida de la ciutadania”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.