Onda obri el període de preinscipció per als cursos formatius

L’Ajuntament d’Onda ha obert el període de preinscripció per a les activitats formatives del segon quadrimestre. Les persones interessades poden preinscriure’s des de hui fins a l’1 de febrer de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Onda o presencialment a la planta baixa de la Casa de Cultura en horari de 09.00 a 13.30 hores. La tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Onda, Encarna Ribes, explica que “continuem augmentant i adaptant l’oferta per a garantir que hi haja cursos per a tots els gustos i donar resposta als interessos i demandes dels participants”.

Com a novetat, aquest quadrimestre s’ofereix nous cursos com ‘Iniciació a la tramitació electrònica’, ja que cada vegada més, les gestions amb diferents administracions es fan de manera electrònica. També es realitzaran cursos relacionats amb una bona alimentació com a ‘Alimentació saludable: dieta mediterrània’ o ‘Consells alimentaris en la infància i l’adolescència’ en els quals adoptar hàbits saludables en la nostra dieta. Unes altres de les novetats són ‘Dinàmiques de comunicació i escolta activa’, ‘Viure el present: presencia conscient’ i ‘Taller d’autoestima, què és la salut emocional?’ amb els quals aconseguir una vida més saludable amb els altres i amb nosaltres mateixos.

Encarna Ribes, afirma que “la finalitat d’aquests cursos és que la ciutadania dispose de formació contínua tant física com personal” i recorda que “mantenim la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, a pensionistes i als alumnes que procedisquen d’altres municipis que hagen signat el corresponent conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Onda en matèria formativa”.

Una vegada finalitzada la preinscripció, es realitzarà un sorteig públic per a saber l’ordre de matrícula a la Sala d’actes de la Casa de la Cultura el 5 de febrer, a les 13.00 hores. La matrícula podrà formalitzar-se de l’11 al 20 de febrer, en el SAT o per internet en l’enllaç https://autoliquidaciones.onda.es. En la pàgina web de l’Ajuntament està disponible tota la informació sobre els cursos oferits.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.