Onda instal·la una plataforma elevadora per a fer accessible el pavelló Víctor Cabedo

L’Ajuntament d’Onda ha instal·lat una plataforma elevadora per a fer més accessible el pavelló Víctor Cabedo. Aquesta plataforma permet accedir a les graderies de la primera planta del pavelló. L’edifici de l’arxiu municipal també compte a partir d’ara amb una elevadora per a eliminar les barreres arquitectòniques. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, explica que “aquest equip de govern té com a objectiu amb aquestes millores fer accessibles els edificis públics i que tothom puga accedir a ells. En el cas del pavelló Víctor Cabedo, on es realitzen multitud d’esdeveniments esportius i culturals durant tot l’any, millorarà ostensiblement l’accessibilitat a les graderies”.

El consistori ha dut a terme diverses actuacions per a millorar l’accessibilitat del municipi com l’eliminació d’una filera de butaques a la Cassola en les quals s’ha instal·lat cadires per a persones amb diversitat funcional. Així mateix, ha creat rampes en diversos punts de la ciutat i actualment estan finalitzant les obres per a fer accessible el centre amb la creació d’un pas de vianants accessible al carrer Falcons. L’alcalde assenyala que “totes aquestes obres les han realitzades empreses d’Onda seguint l’estratègia d’impulsar l’economia local i de suport al sector de la construcció i la rehabilitació”.

Ximo Huguet explica que “aquest equip de govern ha treballat per fer que Onda siga una ciutat cada vegada més accessible per a tota la ciutadania i augmentar així la seua qualitat de vida amb xicotetes obres, però que són realment útils en el dia a dia de les persones. Continuarem millorant l’entorn urbà de la nostra ciutat assegurant que totes les persones poden discórrer per la ciutat, perquè no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.