Onda inicia l’adequació de la Plaça 8 de març amb 74.000 euros

L’Ajuntament d’Onda ha posat en marxa el projecte paisatgístic de la plaça 8 de març amb un pressupost de 47.000 euros. L’alcalde d’Onda i la regidora d’Urbanisme, Marta Piquer, van visitar aquestes obres que es duran a terme amb la subvenció del Pla 135 de la Diputació de Castelló. Huguet destaca que “són xicotetes obres que milloraran el dia a dia dels onders i que, a més, s’han consensuat amb els usuaris del workout que hi ha instal·lat a la zona, perquè volem donar participació a la ciutadania en tot allò que siga possible. La política d’aquest equip de govern sempre ha sigut dur a terme actuacions reals en contra de les grans obres faraòniques que no reporten cap augment en la qualitat de vida de la ciutadania, per això, hem fet sempre inversions sostenibles i hem tingut en compte que cada euro que es gasta de les arques públiques tinga un benefici per al dia a dia dels nostres veïns”.

Així, el projecte de renovació de la plaça 8 de març contempla la finalització de la illeta amb vegetació i instal·lació d’una vorada perimetral perquè no s’isca la terra i els jardins. A més, s’arreglaran els camins de la zona enjardinada que hi ha al costat del workout, es plantaran més arbustos instal·lant més zona d’aquest tipus a la muntanya i duent a terme un clos del perímetre dels aparells de gimnàstica. Totes aquestes obres se subvencionaran amb els 150.000 euros que s’han obtingut de la Diputació de Castelló dins del citat pla 135 i que a més han servit per a dur a terme la segona fase de la plaça Madrid, amb circuits de pas, una zona enjardinada i amb arbres i amb la instal·lació de bancs, papereres, una font i una zona de tendals per a l’àrea de jocs infantils, així com l’adequació del recinte firal, on s’està creant una zona nova per als jocs infantils, així com es procedirà a la instal·lació de papereres, bancs i s’actuarà repoblant amb nous arbres en la zona.

Finalment, l’alcalde explica que “és molt important per a nosaltres que aquestes actuacions les duguen a terme empreses i professionals de la localitat o amb molta incidència a Onda, ja que això significa un impuls a la nostra economia i pot arribar a veure’s traduït en la creació de llocs de treball. Des que iniciem la legislatura hem treballat amb la prioritat de l’ocupació, encara que sabem que no és una competència purament municipal. Per això, farem tot el que estiga a la nostra mà per millorar la situació i que tots els onders puguen tindre oportunitats sense eixir d’Onda”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.