Onda fomenta l’esport amb el III Cross Ciutat Onda i el circuit 5K ‘Cada vez más mujeres’

Francisco Chalmeta, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Onda, juntament amb Andrés Tomasseti, secretari del Club d’Atletisme Onda, han presentat hui l’III Cross Ciutat Onda, que se celebrarà el 13 de gener, i la quarta edició del 5K del circuit ‘Cada vez más mujeres’, que tindrà lloc el dia 19 de gener.

El Olímpic d’Onda albergarà la III prova del Cross Ciutat d’Onda en la qual participaran nombrosos atletes de talla nacional i mundial. La carrera compta amb un total d’11 categories tant femenines com masculines, des de sub-8 fins a les categories màster i una categoria popular. El regidor d’Esports ha assenyalat que “és una mostra més de la ciutat d’Onda té l’arribada dels clubs més prestigiosos de la Comunitat Valenciana, gràcies a les seues instal·lacions i clubs”. En el cas dels més xicotets, el recorregut serà de 580 metres, mentre que les categories majors recorreran un total de 9.000 metres.

El IV circuit 5K ‘Cada vez más mujeres’ consta de 10 proves i Onda és la tercera del calendari. La carrera compta amb 11 categories des de júnior-promesa fins als majors de 65 anys. També destaca que disposen amb una categoria per parelles mixtes i femenines que puntuen per al circuit final. Les persones interessades poden inscriure’s en www.42ypico.es. Francisco Chalmeta ha afirmat que “aquesta prova sempre té gran presència femenina, la qual cosa fa potenciar la igualtat de la dona en el món de l’esport i l’Ajuntament, també a través de la regidoria d’Esports, treballa perquè així siga”.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.