Onda concedeix llicències d’obra major per més de 20 milions d’euros durant el 2018

L’Ajuntament d’Onda ha concedit llicències d’obres per més de 20 milions d’euros durant el 2018. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “és una xifra que supera les nostres previsions, ja que durant el 2017 la quantitat va ascendir als quasi 8 milions d’euros i ara tenim més del doble. A més, és molt satisfactori veure com l’economia local va millorant i aquest nombre de permisos és un clar indicador que així ho fa, ja que moltes d’aquestes llicències s’han concedit en polígons industrials de la localitat i signifiquen que les empreses de la zona estan creixent i, per tant, es generen més llocs de treball directa i indirectament”.

Cal recordar que aquestes xifres vénen acompanyades d’un descens del nombre d’aturats a Onda que s’ha situat en 1700 persones, un número que feia molts anys que no es veia en la localitat. “Des del principi de legislatura, les polítiques d’ocupació han sigut una prioritat per a aquest equip de govern i gràcies a això hem situat la taxa, que estava en un 30%, en un 14%. La gestió d’aquest equip de govern està obtenint bons indicadors econòmics, però és la nostra voluntat continuar treballant per a millorar-los. Sabem que la ciutat ha travessat per moments complicats i que les competències de l’Ajuntament estan limitades en molts aspectes, però seguirem per aquest camí d’avanç que hem iniciat per a construir la ciutat entre totes i tots i augmentar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha argumentat l’alcalde.

Finalment, Huguet ha comentat que “estem a les portes de Cevisama, on les empreses d’Onda seran protagonistes i un any més exhibiran les innovacions i la qualitat dels seus productes, amb el que aquestes dades que hem explicat cobren més sentit i conviden a pensar que serà una bona edició per a les companyies de la localitat. L’equip de govern d’Onda ha apostat des de l’inici de la legislatura per donar suport a les empreses del nostre terme municipal i ens alegra veure com cullen bons resultats i aposten per créixer a la nostra ciutat”.

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.