Onda concedeix 40 beques professionals per a estudiants universitaris o cicles formatius

L’Ajuntament d’Onda ha convocat 40 beques de pràctiques professionals per a titulats universitaris o de cicles formatius de formació professional. Les persones interessades podran apuntar-se després de la publicació de les bases en el BOP, a partir de la setmana que ve. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet ha afirmat que “aquest col·lectiu és un dels més afectats per la desocupació malgrat tindre una formació, per aquest motiu volem facilitar la seua inserció en el món laboral. Que la ciutadania compte amb una ocupació farà créixer la ciutat d’Onda, per això treballem per a aconseguir oportunitats per a tots, no volem deixar-nos a ningú pel camí”.

Les beques es concediran en dos períodes de temps diferent i l’estada en pràctiques serà de sis mesos cadascun d’ells. Ximo Huguet ha explicat que “volem que els beneficiaris aconseguisquen la màxima experiència possible i adquirisquen coneixements, a més d’aconseguir una retribució econòmica a canvi”.

La finalitat de les beques és proporcionar a les persones recentment titulades una formació complementària a la rebuda durant els seus estudis, mitjançant el coneixement pràctic del funcionament d’una administració pública, de manera que puguen posar en pràctica els coneixements adquirits durant la seua formació, i proporcionar-los una experiència que puga facilitar-los la inserció en el món laboral.

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.