El PSOE d’Onda donarà suport a les celebracions de bous al carrer amb la presentació d’una moció plenaria


El PSPV-PSOE d’Onda tornarà a donar suport a les celebracions de bous al carrer amb la presentació d’una moció en el pròxim ple que pretén contribuir a defensar iniciatives normatives que milloren els festejos taurins des de la col·laboració entre administracions i organitzadors. 

‘Els bous al carrer formen part de la nostra manera d’entendre les festes, per la qual cosa hem de vetlar per l’avanç d’aquestos festejos cap a un marc normatiu consensuat capaç de millorar aquells àmbits que necessiten ser revisats. Els socialistes continuarem escoltant les peticions del món taurí i buscant solucions que ajuden a millorar la festa’, ha assenyalat Asensio Blaya, responsable de Política Municipal.

Onda és un dels municipis de la província que més exhibicions taurines concentra al llarg de l’any, per la qual cosa l’equip de govern de majoria socialista liderat per Ximo Huguet ha manifestat en repetides ocasions la seva ferma voluntat per defensar aquesta tradició tan nostra i pel consens amb totes les parts implicades. De fet, aquesta ha estat la línia de treball defensada per Huguet, que actualment representa a la província en la Comissió Consultiva de Bous al Carrer.

‘El nostre suport al món taurí s’ha demostrat amb fets, ja que aquestos festejos són tradició i són història a Onda. Amb aquesta moció de la Federació de Penyes de Bous al Carrrer de la Comunitat Valenciana mostrem una vegada més el nostre interès per la millora d’aquestes celebracions’, ha recalcat Blaya, qui ha recordat que ‘en la present legislatura s’han augmentat les ajudes municipals a la Federació de Barris fins als 56.800 euros amb la finalitat de garantir el cobriment de les despeses lligades als festejos’.

 

 

 

Share Button

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Completa esta operación. Esto nos ayuda a eliminar spam. * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.